arnoldbakker.com

Professor dr. Arnold B. Bakker; Professor of Work and Organizational Psychology, Erasmus University Rotterdam and Past President of EAWOP.

Masterclass Psychological Capital management

[ In Dutch ] Masterclass Psychologisch kapitaalmanagement, i.s.m. de Erasmus Academie.

De Erasmus Academie biedt in samenwerking met de toonaangevende opleiding Psychologie van de Faculteit der Sociale wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam de masterclass ‘Psychologisch kapitaalmanagement’ aan. Deze driedaagse masterclass leert u vanuit een psychologische benadering van binnenuit te begrijpen hoe emotionele en cognitieve processen bij uw medewerkers verlopen en in elkaar grijpen. Én hoe deze succesvol te sturen.

Daarnaast komt het job-demands resources model aan de orde dat aangeeft dat hoewel elke baan uniek is, de kenmerken van een baan zijn in te delen in 2 categorieën: taakeisen en hulpbronnen. De juiste balans hierin is essentieel voor een gezonde werkbeleving en welzijn op het werk.

Deze masterclass richt zich tot managers en leidinggevenden, of degenen die hen adviseren, van zowel kleine als grote organisaties in de profit en non-profitsector. Sleutelbegrippen zijn: emotionele intelligentie, psychologisch kapitaal en bevlogenheid. Geen softe benadering, maar concreet en duidelijk meetbaar want op de derde collegedag gaat u aan de slag met uw eigen casus en de implementatie van het concept psychologisch kapitaal in eigen praktijk.

De kosten voor de masterclass Psychologisch kapitaalmanagement bedragen € 1.975. In de prijs zijn inbegrepen parkeerkaarten, dagarrangement en studiemateriaal. Erasmus Academie is een onderwijsinstelling, het cursusgeld is daarom vrijgesteld van BTW.

Voor verdere informatie zie de website: www.erasmusacademie.nl. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 010 – 408 1839 of via info@erasmusacademie.nl.